ClickCease
close menu

5 топ місць для відпочинку вихідного дня під Києвом

Вихідні – це час, щоб насолодитися відпочинком та побути з найближчими людьми, і найкраще це робити трохи далі від метушні великого міста. Саме тому ми зібрали ТОП із 5 місць неподалік від Києва, де можна провести чудові вихідні з родиною або друзями.

Не завжди туди курсує громадський транспорт, що не буде комфортно, адже збираючись на відпочинок на декілька днів, слід потурбуватися про базовий набір необхідних речей, тому краще таку поїздку організувати на авто. Якщо у вас немає автомобіля для цієї поїздки – це абсолютно не проблема, адже сучасний сервіс по оренді автомобіля в Києві допоможе вам вирішити питання за лічені хвилини.

Koncha Zaspa Park&Resort

На березі озера Конча, що знаходиться всього за 15 хвилин їзди від столиці, ви знайдете місце з усім необхідним для затишного відпочинку на вихідних. Тут є готельні номери, SPA для релаксу, ресторан та басейн, а також дитячий майданчик, що в чудову погоду подарує всім членам вашої родини приємні емоції. Якщо вам хочеться цілковито розслабитися та відволіктися від шуму міста, то Koncha Zaspa Park&Resort – ідеальне для цього місце. Номери розраховані загалом на 250 відвідувачів, тож ви можете не перейматися тим, що буде велика кількість людей, але, якщо все ж ви хочете більшого усамітнення, то тут є можливість орендувати віддалені альтанки або пантон на воді, де вас ніхто не потурбує.

Eden Resort

Якщо ваша поїздка на море відкладається на наступне літо, то ви цілком можете на вихідні приїхати до Київського моря та насолодитися єднанням із природою в заміському відпочинковому комплексі Eden Resort. Тут можна провести, як активні – з орендою човна чи каяка – вихідні, так і релаксувати біля басейну з підігрівом в атмосфері комфорту і спокою.

Glibivka Family Park

Наступна наша рекомендація – Glibivka Family Park, що також розташований на березі Київського моря. Тут можна цілком провести навіть більше часу, ніж короткі вихідні, адже для гостей на вибір є можливість орендувати не тільки номер, а й таунхаус чи цілий котедж. Цей відпочинковий комплекс розташований посеред лісу, що, попри свою близькість до столиці, подарує вам незабутню атмосферу відпочинку на природі. Тут великий простір для прогулянок та спортивних активностей, що робить це місце чудовим для сімейного відпочинку з активними підлітками.

УЛІС

Окремо слід відзначити комплекс відпочинку УЛІС, що знаходиться у Вишгородському районі – тут на лісових галявинах побудовані затишні будиночки з усіма вигодами, що розраховані на різну кількість людей (від 1 до 6). Тож ви можете приїхати сюди з найближчими людьми, щоб провести час у колі найрідніших, зі своєю половинкою або ж наодинці з природою, не переймаючись, що вас потурбують. Це чудове місце, щоб відпочити не лише фізично, а й також емоційно та ментально.

Boro club

Замикає наш ТОП 5 Boro club – заміський комплекс відпочинку, що знаходиться за 55 кілометрів від Києва на березі озера в оточенні лісу. Неймовірна природа та окремі будиночки для відпочинку дозволять вам сповна насолодитися своїми вихідними у приємній компанії. Тут є сервіс доставки їжі, тож ви можете насолоджуватися відпочинком на всі 100%.

Буквально за декілька кілометрів від метушливого міста, де влітку спокій лише сниться, є безліч варіантів для відпочинку, до яких можна дістатися за кілька хвилин на авто. Тож, якщо ви плануєте провести час з своїми найдорожчими на природі та за відсутності інших людей, то вам точно варто детально ознайомитися з варіантами, взяти автомобіль та гайнути туди хоч на декілька днів, щоб розвантажити мозок.