ClickCease
close menu

Кращі ресторани і бари в Буковелі

Буковель – найпопулярніший в нашій країні гірськолижний курорт, який щороку відвідують тисячі туристів. Сьогодні це не лише понад 60 спусків різної складності, а також – безліч чудових можливостей для відпочинку за будь-якої пори року. Навіть, якщо ви потрапили сюди в теплу пору року, обов’язково знайдете, чим себе розважити. А якщо після піших, кінних або велопрогулянок серед мальовничих краєвидів, у вас прокинувся апетит, скористайтеся нагодою відвідати кращі бари і ресторани, що запропонують вам різноманітні страви та напої традиційної або місцевої кухні.

Ресторан Kolyba (Колиба)

Якщо вас просто зачаровує екзотична естетика гуцульського побуту, ресторан Колиба має всі шанси стати вашим улюбленим закладом Буковелю. Адже тут є все, що вас приваблює.

По-перше, це інтер’єр, що створює атмосферу традиційного житла карпатських вівчарів – багато натурального дерева, декор та аксесуари в гуцульському стилі. Та, звісно, головне – це кухня. Ресторан пропонує традиційні та найпопулярніші місцеві страви, які готують виключно зі свіжих фермерських продуктів.

Завітавши до Колиби, обов’язково спробуйте фірмові м’ясні страви – вони тут просто неймовірні. А взимку обов’язково поласуйте глінтвейном, що варять за ексклюзивним рецептом, з прянощами та ароматними карпатськими травами.

Ресторан «Montblanc»

Ресторан «Montblanc» – один із закладів, що є частиною фешенебельного готельного комплексу «Radisson Blu Resort». Ви можете знайти місце в розкішному залі, який вміщує до двохсот відвідувачів, або обрати один зі столиків на терасі, якщо прагнете поєднати гастрономічне задоволення від місцевої кухні та естетичне – від неповторних місцевих краєвидів.

Меню ресторану включає найпопулярніші страви, що готують за українськими та класичними європейськими рецептами. Гурмани можуть обирати серед величезної кількості закусок і салатів, супів, страв з риби, морепродуктів, пасти та десертів. Для маленьких відвідувачів – завжди великий вибір страв з дитячого меню.

Ресторан «SALO»

Якщо відпочиваючи в Буковелі, ви прагнете скуштувати чогось оригінального та незвичного, вам буде до смаку меню м’ясної ресторації «SALO», до якого входять декілька видів сала – з прошарком м’яса, приправлене часником та паприкою, задимлене, з додаванням кропу, а також – сало угорської мангалиці. А до нього – понад тридцяти сортів горілки. Чим не класика?

Але головне, що вам варто оцінити – це неперевершені фірмові страви з місцевої дичини – оленя, косулі, кабана, що подають з ягідними соусами. Та, звісно, обов’язково спробуйте авторські десерти – інакше ваші враження будуть неповними.

Панорамні бари

Насолоджуватися смачними стравами та зігрівальними напоями можна навіть на вершинах гір, де облаштовані Панорамні бари. Тут можна відновити сили, скуштувати смачні фірмові страви та напої. Та звісно – насолодитися неймовірними краєвидами та оцінити розташовані поблизу, лижні траси.

«Whisky Bar»

Бажаєте спокійної атмосфери, вишуканих та екзотичних напоїв? Завітайте у «Whisky Bar», де ви можете спробувати різні сорти односолодового та купажованого віскі з Ірландії та Шотландії, сорти напою з Японії, Канади та інших країн світу.

Як встигнути все, що хочеться побачити, спробувати, відчути – спокійно, без метушні, не поспішаючи? Це зовсім не складно, якщо орендувати авто в нашому офісі, щоб забезпечити собі максимум комфорту та свободи у вашій подорожі в Буковелі.