ClickCease
close menu

Куди поїхати влітку біля Києва

До повноцінної відпустки ще чекати й чекати. Та це в жодному разі не привід відкладати на майбутнє захопливі літні поїздки. Адже зовсім поруч, неподалік від Києва, є безліч цікавих місць для чудового відпочинку та незабутніх вражень.

Етнокомплекс «Українське село»

Просто обожнюєте милуватися деталями аутентичного українського побуту? Тоді вам однозначно варто вирушити в напрямку Житомира. Усього за 15 кілометрів від Києва ви побачите неймовірно затишну та привітну базу відпочинку, оформлену в етностилі. На просторій, чистій та доглянутій території – альтанки з мангалами, ігрові майданчики для дітлахів, діючий храм та навіть – міні-зоопарк, в якому можна помилуватися оленями, віслюками та карликовими свинками!

Втім, Українське село – своєрідний музей просто неба. Готельний комплекс складається з декількох старовинних сільських хат (справжніх!), що були перевезені з Полісся. Кожна така хата – повноцінний, комфортабельний готельний номер на чотирьох осіб з етнографічним оформленням. У вихідні дні тут влаштовують розваги, квести, а для дітей – майстер-класи за народними ремеслами.

Блакитне озеро в Підгірцях

Якщо ви вже страждаєте від міської метушні, задухи та спеки, вирушайте в Підгірці, що за 24 км по Обухівській трасі. Блакитне озеро – безперечно, одне з найкрасивіших місць у регіоні. Проте, візьміть до уваги, що зона відпочинку поділена на платну та безкоштовну. У першій – на вас чекає чистий м’який пісочок, роздягальні, можливість обирати місце на сонечку або в тіні.

Безкоштовна зона необлаштована, отже про комфорт доведеться подбати самостійно. «Плюс» лише один – людей тут значно менше.

Печера Геонавт

Не можете дочекатись відпустки у незвичайному, екзотичному місці? А чи знаєте ви, що зовсім поруч, у Київській області, неподалік села Ходосівка, є абсолютно справжня печера природного походження. Її коридори, що за довгий час вимила вода, не надто великі – усього 60 метрів. А стіни вкриває безліч унікальних загадкових малюнків…

Прагнете незбутніх вражень та екстриму? Вам знадобиться зручний одяг та взуття. Та, звісно мінімальна фізична підготовка. Втім, боятися нічого. Заблукати тут практично неможливо. Місце атмосферне, тож можна навіть поставити намет та переночувати поблизу.

Екокомплекс «Долина страусів»

Звісно, екзотика може бути різною. І людині, що прагне незвичайних вражень, проте страждає від нападів клаустрофобії, точно не варто блукати печерами. Значно краще вирушити на найбільшу в Україні, страусову ферму. Її площа – 18 Га, а перші страуси з’явились тут уже на початку нульових. Мальовничу територію оточує струмок зі ставком.

На території на відвідувачі чекає міні-зоопарк, ігроленд – для малюків, корчма та винний погріб та зал, де відбуваються дегустації, крамничка з сувенірами. Та і це ще все! Головна «родзинка» – страусові перегони та можливість особисто покататися на норовистому страусі.

Парк «Київська Русь»

Якщо ви в захваті від історичних фільмів та романів, на вас неодмінно справить враження парк «Київська Русь» – історично-культурний центр, що відтворює атмосферу Києва часів V – XIII сторіччя. На території можна побачити дитинець-кремль – стіну фортеці, браму, княжі палати, біговище та житло киянина XI – XII сторіччя.

Оренда комфортабельного авто від нашої компанії стане гарантією ваших чудових вражень та відмінного настрою. У нас великий парк автомобілів по оренді в Києві, отже ви завжди можете обрати модель, що відповідає вашим уподобанням. Щасливої дороги!