ClickCease
close menu

Найкращі парки розваг в Києві

Що може бути краще, ніж провести сімейні вихідні в колі найдорожчих людей та в святковій атмосфері парку розваг, який однаково сподобається і дітям, і дорослим? Це місце, де можна провести весь день, насолоджуючись чудовою компанією та яскравими атракціонами, але для максимального комфорту, авжеж, до цього дня варто підготуватися та взяти все необхідне з собою.

Найкраще не носити безліч речей з собою в парку розваг, адже це обмежує ваші можливості, створює додаткові незручності, а також викликає ризик загубити якісь речі. Краще всі речі не першої необхідності залишати в авто. Якщо ви не володієте персональним автомобілем, то для такої події можете забронювати машину на потрібну дату, щоб зекономити купу часу та сил, наш автопарк по оренді в Києві пропонує широкий вибір сімейних авто, де зручно зберігати речі та комфортно доїхати в будь-який час і будь-яку точку міста, особливо, якщо туди неможливо дістатися громадським транспортом.

Де розважитися в столиці?

Ми підготували для вас також добірку найкращих парків розваг у Києві, щоб ви мали час на вибір ідеального місця для свого відпочинку та підготовку до чудових вихідних з друзями чи родиною.

  1. NEOPOLIS (НЕОПОЛІС) – технологічний парк атракціонів, що приваблює відвідувачів усіх вікових категорій, адже він не лише виключно розважальний, а й, за рахунок співпраці з ІТ, робототехнікою, кіберспортом та мистецтвом, надзвичайно пізнавальний. На 11 тисячах метрів квадратних розташовано безліч розваг для всіх відвідувачів – з різними вподобаннями та інтересами, а також ресторани, зони відпочинку та багато іншого. Тут є американські гірки та розваги з віртуальною реальністю, Dj і майстер класи, зона для кіберспорту та багато іншого. Це ніби окрема держава для тих, хто любить новітні технології.
  2. Galaxy – парк розваг, що розташовується у ТРЦ Lavina Mall і оформлений у космічному стилі, тому приваблює своєю оригінальністю різноманітну аудиторію. Тут є атракціони, як для дітей, так і для дорослих, для яких тут є дванадцять екстремальних атракціонів, включно з американською гіркою. Для дітей різного віку тут є квести, лабіринти, батути та багато інших варіантів для активного відпочинку.
  3. Happylon парк розваг у морському стилі, що завоював постійну аудиторію, приваблюючи гостей не тільки своїм оформленням, а й великою кількістю розваг для будь-якого віку. Тут є сучасні екстремальні атракціони, ігрові автомати та дитячі майданчики. Крім того, парк пропонує боулінг, каток, аквапарк, роллер трек, кінотеатр, керлінг, міні-гольф, тир та автодром. Малюків чекають липучки, гладіатори, бейсбол, каруселі, пазли та ігри в вдалого стрілка. Це ідеальне місце для сімейного відпочинку з різноманіттям активностей, які подарують незабутні враження кожному.
  4. Summer Park пропонує безліч активностей для дітей від 3 до 15 років. Серед розваг – карусель, батути, траса для радіокерованих машин, зона для читання, малювання, майстер-класів, а також скейт-зона, де можна кататися на власних роликах або взяти їх в оренду. На кожному атракціоні є дорослий спостерігач, а з дітьми в зоні майстер-класів працюють аніматори. У вихідні малеча може отримати безкоштовний аквагрим.
  5. Найвідомішим є, напевно, парк розваг, що працює на станції метро “Гідропарк” – тут є спортивні тренажери та атракціони для дорослих та дітей. Влітку тут можна позасмагати на пляжі, а дітям доступний великий мотузковий парк, для молодших дітей тут є каруселі і батути. Це парк розваг, що підходить для активного відпочинку всієї родини. А неподалік навіть можна орендувати човен для водної прогулянки Дніпром.