ClickCease
close menu

Переваги оренди автомобіля в місті

Сервіс прокату авто – одна з послуг, що активно розвивається в Україні протягом останніх років. Прокат авто в Україні від NamaRent – це зручність та комфорт, гнучкі ціни та величезний вибір машин на будь-який смак. Чому оренда авто стає дедалі вигіднішою в умовах сучасного мегаполісу?

Головні переваги оренди авто

Прокат авто – послуга, в рамках якої, компанія надає клієнту можливість користування транспортним засобом за встановлену платню. Сьогодні сервіс активно розвивається, розширюється спектр послуг, а вартість оренди адаптується до можливостей та потреб споживачів. У США та країнах Європи використання орендованого авто – поширена, надзвичайно популярна практика. Втім, сьогодні кожний українець, що має права та мінімальний досвід керування машиною, має можливість оцінити всі переваги оренди авто, особливо – для мешканців великого міста.

Важливо розуміти, що оренда авто:

  • дозволяє раціонально розподіляти свій час – адже вам не потрібно втрачати дорогоцінні хвилини, очікуючи на автобус або маршрутку – ви можете вирушати за будь-якими маршрутами;
  • забезпечує більше комфорту та особистого простору – на відміну від громадського транспорту або таксі;
  • позбавляє необхідності займатися невідкладними рутинними справами – їздити в сервіс, відганяти авто на техогляд, займатися ремонтом, заміною резини або мастила – це не ваша зона відповідальності, оскільки будь-які несправності усуває компанія, що надає авто в оренду;
  • дозволяє тестувати модель авто, яку ви плануєте придбати найближчим часом, аби виявити на власному досвіді її переваги та слабкі місця;
  • допомагає підтримувати статус – адже ви можете орендувати авто бізнес-класу для ділової зустрічі, аби справити належне враження на потенційного партнера або клієнта;
  • доступні ціни, проста і швидка процедура оформлення.

Компанія NamaRent забезпечує клієнтів сучасним, комфортабельним транспортним засобом, який регулярно проходить технічне обслуговування. Ви гарантовано отримаєте чисту, ретельно доглянуту машину з повним баком.

Як орендувати авто?

Навіть, якщо ви ніколи не користувались послугою оренди авто, у вас в жодному разі немає підстав хвилюватися. Процедура оформлення оренди авто відбувається легко і просто.

Потребуєте оренди легкового авто? Для цього потрібно надати паспорт, водійське посвідчення та підтвердити наявність іменної банківської карти. Головні умови оренди – вік не молодше 21 року та водійський стаж від двох років. Претендуєте на оренду вантажівки? Така послуга доступна особам віком від 25 років, з водійським стажем не менше п’яти років та відкритою категорією С.

Ви можете здійснювати оплату послуги картками MasterCard або Visa. У тариф буде включено базове страхування та цілодобова підтримка. Варто пам’ятати, що в разі перевищення терміну користування авто понад 59 хвилин, вам доведеться сплатити за наступну добу користування транспортним засобом.

Куди звернутись?

Ознайомитись з умовами та забронювати авто для оренди можна в режимі онлайн, на сайті компанії-орендодавця. Тут можна докладно дізнатись про авто, парк доступних моделей, вимоги до клієнта та багато іншої інформації. Ви можете оформити авто з категорій «бюджет», «бізнес», «комфорт», кросовер, мікроавтобус та навіть вантажівку. Проходьте процедуру оформлення та отримайте авто з лімітованим пробігом, що зробить ваше життя динамічним та комфортним – навіть у незнайомому місті.